Disclaimer

Copyright verklaring

Geen enkel deel van de door autheursrechterlijk beveiligde structuur van deze publicatie mogen hermaakt of nagemaakt worden, bewaard worden, verspreid worden of doorgegeven worden op gelijk welke manier voor welke reden dan ook zonder toestemming van de uitgever. Om deze toestemming te vragen vragen wij u zicht te wenden tot SW Solutions met vermelding van uw naam, bedrijf (indien van toepassing), adres en beschrijving wat u wil gebruiken en waarom.

Alle graphics, desing, afbeeldingen, schriftelijke inhoud en specifieke foto’s die gebruikt worden op de website zijn copyright van SW Solutions. Links naar afbeeldingen van deze server plaatsen op andere externe publicaties, via gebruik van HTML, ook gekend onder de termen “hotlinks” of “hyperlink”, is verboden. Alle gevallen van hotlinken zulle onmiddelijk gemeld worden aan de webhost van de site die dit verbod verbreekt.

Site inhoud

We behouden het recht om inhoud, of links naar inhoud, van onze site te verbannen als wij deze ongepast vinden. De opinies die geuit worden via comments op anderen hun site zijn deze van hun uitgevers.

Privacy verklaring

Uw privacy beschermen is zeer belangrijk voor SW Solutions. We streven ernaar om jouw persoonlijke informatie confentieel te houden.

Waarom wij persoonlijke informatie vergaren

Informatie die verzameld wordt op deze website wordt enkel gebruikt door SW Solutions voor interne analyse of om onze diensten te verbeteren of aan te passen. SW Solutions heeft veiligheidsmaatregelen in werking om het misbruik, verlies of aanpassing van informatie onder onze hoede te beschermen. We zullen geen persoonlijke informatie delen met derden of emailadressen verkopen aan derden. Internet Cookies worden enkel gebruikt om uw gebruikersnaam of paswoord op te slaan.